Χ η μ ε ί α
Γ υ μ ν ά σ ι ο |
||||
Τ ά ξ η Β’ |
||||
1 |
|
|
|
|
2 |
|
|
|
|
3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Τ ά ξ η Γ’ |
||||
1 |
Αντιδράσεις απλής αντικατάστασης |
|
||
2 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Λ ύ κ ε ι ο |
||||
Τ ά ξ η Α’ |
||||
1 |
Εύρεση pH διαλυμάτων |
|
|
|
2 |
Χημικές αντιδράσεις |
|
|
|
3 |
Παρασκευές διαλυμάτων |
|
|
|
4 |
|
|
|
|
5 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Τ ά ξ η Β’ |
||||
1 |
Οξείδωση αλκοόλης |
|
|
|
2 |
Όξινος χαρακτήρας ( καρβοξυλικών οξέων) |
|
|
|
3 |
Παρασκευή σαπουνιού |
|
|
|
4 |
Ταχύτητα χημικής αντίδρασης – παράγοντες που την επηρεάζουν |
|
|
|
5 |
Μελέτη της πορείας χημικής αντίδρασης με τον αισθητήρα της πίεσης |
|
|
|
6 |
Χημική ισορροπία |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Τ ά ξ η Γ’ |
||||
1 |
Παρασκευή και ιδιότητες ρυθμιστικού διαλύματος |
|
||
2 |
Τρόποι προσδιορισμού του τελικού σημείου – Προσδιορισμός της περιεκτικότητας του ξυδιού σε οξικό οξύ. |
|
|
|
3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|